16 juni 2023

News-Logo

Hej!

Här kommer den senaste veckans inlägg från Osteoporosförbundet. Tack för att du valt att prenumerera. Längst ner kan du avsluta/ändra din prenumeration.

Vi är Sveriges enda organisation för personer med osteoporos (benskörhet). Vi arbetar för att alla med osteoporos ska få en korrekt diagnos och adekvat vård.

Du får gärna dela detta brev med vänner och anhöriga. Och vi blir jätteglada om du vill bli medlem (om du inte redan är det) och stötta vårt arbete.

Fler med osteoporos ska hittas tidigare i Skåne

Fler med osteoporos ska hittas tidigare i Skåne
Projektet Osteoporoskollen syftar till att hitta fler med osteoporos och behandla dem tidigare. För att färre personer ska drabbas av frakturer. Detta är en förkortad version av en text om Osteoporoskollen som finns med i OsteoporosNytt nr 2 2023.  Redan innan pandemin hade Region Skåne identifierat flaskhalsar som bromsade upp osteoporosvården. Några av dem var att det finns för få …

Läs hela inlägget

Nytt nummer av OsteoporosNytt idag 12 juni

Nytt nummer av OsteoporosNytt idag 12 juni
Med start idag 12 juni utkommer OsteoporosNytt nr 2 till våra medlemmar. Temat handlar om biverkningar av läkemedel. Vi berättar också om Osteoporoskollen - ett projekt där Region Skåne ska hitta och behandla fler innan de bryter sig. Enda sättet att få tidningen är att bli medlem.

Läs hela inlägget
Vi hörs igen nästa vecka.

Här hittar du tidigare nyheter, och här hittar du nyhetsarkivet.

Evenemangstips

News-Logo
facebook email website