30 juni 2023

News-Logo

Hej!

Här kommer den senaste veckans inlägg från Osteoporosförbundet. Tack för att du valt att prenumerera. Längst ner kan du avsluta/ändra din prenumeration.

Vi är Sveriges enda organisation för personer med osteoporos (benskörhet). Vi arbetar för att alla med osteoporos ska få en korrekt diagnos och adekvat vård.

Du får gärna dela detta brev med vänner och anhöriga. Och vi blir jätteglada om du vill bli medlem (om du inte redan är det) och stötta vårt arbete.

Glad sommar önskar vi er

Glad sommar önskar vi er
Vi på Osteoporosförbundet önskar alla medlemmar, aktiva och samarbetspartners en riktigt skön sommar. Vår ordförande och vice ordförande har precis avslutat halvårets sista uppdrag, Almedalen, och går nu på välförtjänt ledighet. I nr 3 av vår medlemstidning OsteoporosNytt kommer både bild och text från Almedalen. Vår kanslichef Pia Elmgren har också semester och kansliet är helt stängt under tidsperioden 10/7 …

Läs hela inlägget

Anita Sandström intervjuad i PRO Pensionären

Anita Sandström intervjuad i PRO Pensionären
Osteoporosförbundets vice ordförande, Anita Sandström, är intervjuad i senate numret av PRO:s tidning PRO Pensionären. I intervjun berättar hos sin historia, hur det gick till när hennes benskörhet konstaterades, hur hon fick kämpa själv, och den ofta låga kunskapen om osteoporos i sjukvården. Hon understryker att det måste finnas rutiner för att tidigt undersöka om misstänkte patienter är bensköra, kartlägga …

Läs hela inlägget
Vi hörs igen nästa vecka.

Här hittar du tidigare nyheter, och här hittar du nyhetsarkivet.

Evenemangstips

News-Logo
facebook email website