05 maj 2023

News-Logo

Hej!

Här kommer den senaste veckans inlägg från Osteoporosförbundet. Tack för att du valt att prenumerera. Längst ner kan du avsluta/ändra din prenumeration.

Vi är Sveriges enda organisation för personer med osteoporos (benskörhet). Vi arbetar för att alla med osteoporos ska få en korrekt diagnos och adekvat vård.

Du får gärna dela detta brev med vänner och anhöriga. Och vi blir jätteglada om du vill bli medlem (om du inte redan är det) och stötta vårt arbete.

Bilder från förbundsstämman 28 april

Bilder från förbundsstämman 28 april
Fredag 28 april höll Osteoporosförbundet årsstämma i Stockholm. En stor del av föreningarna var representerade på plats, men en del kopplade upp sig digitalt. 2022 avhandlades och lades till handlingarna, styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2022, verksamhetsplan för 2023 gick igenom, omval till styrelsen gjordes (det är samma styrelse som tidigare) och Osteoporosförbundets forskningsstipendium delades ut till professor Mattias Lorentzon i …

Läs hela inlägget

Min berättelse: Sjukdomen som inte syns…

Min berättelse: Sjukdomen som inte syns…
Allt började när jag var ett år gammal. Då fick jag min första fraktur, i benet. Jag har dock “turen” att jag inte är ensam om min sjukdom. Min mamma, mormor, moster och mormors syster har samma sjukdom som jag. Efter min första fraktur tänkte de runt om mig att jag nog också har drabbats av osteoporos. Efter några år …

Läs hela inlägget
Vi hörs igen nästa vecka.

Här hittar du tidigare nyheter, och här hittar du nyhetsarkivet.

Evenemangstips

News-Logo
facebook email website