22 september 2023

News-Logo

Hej!

Här kommer den senaste veckans inlägg från Osteoporosförbundet. Tack för att du valt att prenumerera. Längst ner kan du avsluta/ändra din prenumeration.

Vi är Sveriges enda organisation för personer med osteoporos (benskörhet). Vi arbetar för att alla med osteoporos ska få en korrekt diagnos och adekvat vård.

Du får gärna dela detta brev med vänner och anhöriga. Och vi blir jätteglada om du vill bli medlem (om du inte redan är det) och stötta vårt arbete.

Vetenskap och beprövad erfarenhet

Vetenskap och beprövad erfarenhet
Allt material som publiceras här på Osteoporosförbundets hemsida baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet. Det betyder att vår information baseras på det som till största del är visat i vetenskapliga studier som också är granskade och publicerade i vetenskapliga tidskrifter. Därför förlitar vi oss på råd, rekommendationer och riktlinjer från exempelvis SVOS (Svenska Osteoporossällskapet), Socialstyrelsen, Läkemedelsverket och liknande organisationer och …

Läs hela inlägget

ON nr 3 är försenad

ON nr 3 är försenad
Vår medlemstidning OsteoporosNytt skulle kommit ut nu på måndag den 25 september. Tyvärr är utgivningen försenad pga sjukdom.  Tidningen beräknas komma ut med posten till våra medlemmar runt den 6 oktober. Temat i nr 3 är fall och fallolyckor, och hur dessa kan förebyggas. Som redaktör beklagar jag förseningen. /Fredrik Hed

Läs hela inlägget
Vi hörs igen nästa vecka.

Här hittar du tidigare nyheter, och här hittar du nyhetsarkivet.

Evenemangstips

News-Logo
facebook email website