27 oktober 2023

News-Logo

Hej!

Här kommer den senaste veckans inlägg från Osteoporosförbundet. Tack för att du valt att prenumerera. Längst ner kan du avsluta/ändra din prenumeration.

Vi är Sveriges enda organisation för personer med osteoporos (benskörhet). Vi arbetar för att alla med osteoporos ska få en korrekt diagnos och adekvat vård.

Du får gärna dela detta brev med vänner och anhöriga. Och vi blir jätteglada om du vill bli medlem (om du inte redan är det) och stötta vårt arbete.

Katarinas berättelse i Allers/Må bra

Katarinas berättelse i Allers/Må bra
Tidigare i höstas intervjuades Stockholms-föreningens styrelseledamot Katarina Burton av Allers. Nu har texten även publicerats i MåBra och finns ute på nätet. Hon berättar bland annat att hon hann få frakturer vid tre tillfällen innan hon fick en orsak till de lättbrutna benen. – Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna vara benskör. Men nu ser jag till att bli …

Läs hela inlägget

Dessa behandlingarna hjälper mot ryggont

Dessa behandlingarna hjälper mot ryggont
Har du ont i ryggen? På grund av osteoporos eller annat? Det finns en uppsjö av behandlingar att prova - rörelseträning, stärka musklerna kring bålen, pilates, akupunktur, massage eller behandling av en kiropraktor. Hör i detta reportage från Sveriges Radio vad som är effektivt. Eller klicka på den vita triangeln i den svarta cirkeln nedan för att lyssna direkt. Medverkar …

Läs hela inlägget
Vi hörs igen nästa vecka.

Här hittar du tidigare nyheter, och här hittar du nyhetsarkivet.

Evenemangstips

News-Logo
facebook email website