Laddar Evenemang

Nu är det dags att mötas igen och det blir en fest för oss alla!

Vi träffas på Café Skogen i Örebro. Detta café ligger i södra delen av stan mitt emellan Brickebacken och Adolfsberg (klicka på kartan ute till höger, det finns gott om parkeringsplatser).

Vi samlas kl 14.00 i Kärnhuset, som ligger strax intill caféet. Där finns uppdukat med räkmacka (altn. annat val) och valfri dryck. Kaffe på maten med liten god kaka till blir det förstås. Vi sitter ”säkert” enligt regler som gäller. Vi har tid för erfarenhetsutbyte och prat oss emellan förutom frågor, som kan finnas.

Omkring 15.30 blir det en lättsam teaterföreställning på ca 1 tim. ”För livets skull”, som framförs av Eva Ahremalm, skådespelerska och Åse Christensen, hennes ackompanjatör, med sång och piano. Vi kan sitta kvar efter föreställningen och fortsätta med prat och lite information om vad som planeras inom föreningen inför hösten. (Vi får ha lokalen till kl 18.00).

Anmälan vill vi ha senast 2 augusti och du svarar via mail till: britt.k.magnusson@gmail.com eller tel Monica Staaf: 070-2203121.

Anmäl samtidigt om du vill ha annat än räkor eller glutenfritt m m.

Föreningen bjuder på såväl förtäring och dryck som underhållning!

Kom och njut!

Varmt välkomna hälsar vi i styrelsen!
gm Britt Magnusson, ordförande

OBS! Aktiviteter som Osteoporosförbundet och de lokala/regionala Osteoporosföreningarna arrangerar är normalt bara till för medlemmar, om inget annat anges.

Klicka här för att läsa mer om medlemskap.

Till toppen