Laddar Evenemang

Osteoporosföreningen i Sörmlands län inbjuder till öppet möte på ABF i Eskilstuna onsdagen den 19 oktober kl 14.00-16.00.

Louise Furubom och Jessica Loayza Suarez håller föredrag om nya rön avseende behandling av osteoporos (benskörhet) samt besvarar frågor från mötesdeltagarna. Mötet sker i stora samlingssalen hos ABF på Kungsgatan 14 i Eskilstuna, vid Fristadstorget. Möjlighet att köpa fika finns.

I samarbete med ABF Sörmland Eskilstuna kommer hela föreläsningen att spelas in digitalt och blir tillgänglig under två månader för intresserade som inte har möjlighet att närvara i Eskilstuna den 19 oktober. Se nedan!

Varmt välkomna är medlemmar, anhöriga och allmänheten som vill veta mer om osteoporos. Mötet är gratis men föranmälan måste ske till tfn 070-273 30 51. Ange namn och telefonnummer (samt gärna e-postadress) och hur många personer som anmälan avser.

De som önskar se den filmade föreläsningen måste senast onsdagen den 26 oktober antingen skicka mail med uppgift om namn och e-postadress till svenerik.myrelid@gmail.com eller, om e-post saknas, ringa 070-273 30 51 och framföra sitt önskemål. Då kommer vi att i samarbete med ABF se till att filmen kan visas nära hemorten.

OBS! Aktiviteter som Osteoporosförbundet och de lokala/regionala Osteoporosföreningarna arrangerar är normalt bara till för medlemmar, om inget annat anges.

Klicka här för att läsa mer om medlemskap.

Till toppen