21 april 2023

News-Logo

Hej!

Här kommer den senaste veckans inlägg från Osteoporosförbundet. Tack för att du valt att prenumerera. Längst ner kan du avsluta/ändra din prenumeration.

Vi är Sveriges enda organisation för personer med osteoporos (benskörhet). Vi arbetar för att alla med osteoporos ska få en korrekt diagnos och adekvat vård.

Du får gärna dela detta brev med vänner och anhöriga. Och vi blir jätteglada om du vill bli medlem och stötta vårt arbete.

Benskörhet på TV4 Nyhetsmorgon idag

Benskörhet på TV4 Nyhetsmorgon idag
TV4:s populära Doktor Mikael berättar idag om benskörhet. Under tolv minuter berättar han om vad benskörhet är, riskfaktorer och mycket annat. Osteoporosförbundets medlem Katarina Burton är med i inslaget och delar med sig av sin berättelse. Klicka här för att se inslaget

Läs mer

”Många är inte medvetna om läkemedelskrockar”

”Många är inte medvetna om läkemedelskrockar”
Fler än 8 av 10 svenskar (83 procent) använder receptfria läkemedel. Statistik från Socialstyrelsen visar också att cirka 65 procent av befolkningen hämtade ut minst ett receptbelagt läkemedel under 2021. Även om majoriteten svenskar konsumerar läkemedel finns det en brist på kunskap om läkemedelskrockar (interaktioner) – trots att det är relativt vanligt. Det visar en undersökning som Sifo/Kantar Public gjort …

Läs mer
Vi hörs igen nästa vecka.

Här hittar du tidigare nyheter, och här hittar du nyhetsarkivet.

Evenemangstips

News-Logo
facebook email website 
Email Marketing Powered by MailPoet