Den 22 maj bjuder 1,6-miljonerklubben i Gävle in till en jubileumskväll för kvinnors hälsa och för forskningen på kvinnohjärtat. Även osteoporos står på agendan. Tony Irving leder eventet och på plats finns föreningens grundare, Alexandra Charles von Hofsten, som berättar om varför vi fortfarande måste kämpa för en jämlik vård.

Kl 18.50 föreläser Andreas Kindmark, överläkare endokrinologi och docent i Uppsala, om osteoporos (benskörhet) – en kvinnosjukdom som drabbar varannan kvinna över 50 år.

För underhållningen står sopranen Anyelin Diaz Oviedo, artisten Therése Naimie samt musikalartisten Jakob Stadell. Du får också höra författaren Ruth Kvarnström-Jones berätta om sin hyllade bok ”De fenomenala fruntimren på Grand Hotel”. Dessutom blir det härlig dansuppvisning med Uddans, lottförsäljning med fantastiska priser och en välfylld goodiebag till alla gäster.

Tid: Onsdagen den 22 maj 2024. Klockan 17.00 – 21.30 ca

Plats: Gävle Teater, Teaterplan 1, Gävle

Medlemspris (för medlemmar i 1,6-miljonerklubben): 450 kr (övriga 500 kr) (mingeltallrik och alkoholfri dryck ingår. Vin finns att köpa för den som önskar)

Anmälan senast 5 maj

Mer info och anmälan här.

Nämen hej!
Kul att du kom hit.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, som kommer varje fredag eftermiddag.
Du får alla nyheter och inlägg som publiceras här på sidan.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Om något inte fungerar när du försöker prenumerera - hör av dig här så hjälper vi dig.