Osteoporosföreningen i Västerbotten bjöd nyligen in till en medlemsträff i Tegs församlingsgård. Då föreningen funnits i lite mindre än ett år, var det glädjande att kunna konstatera att antalet medlemmar mer än fördubblats, ett resultat som till stor del beror på de föreläsningar som hållits i olika pensionärsföreningar och i andra publika sammanhang. Ordförande Clas Göran Axelsson hälsade alla välkomna och inledde med att kort redogöra för det gångna årets aktiviteter. Därefter bjöds på kaffe och hembakat fikabröd.

Förutom spontana samtal runt borden fick de som ville delta i ett quiz som handlade om osteoporos. Svaren, som redovisades av ordföranden, gav upphov till diskussioner och många värdefulla kommentarer från deltagarna till styrelsen att ta med i sitt fortsatta arbete. Priser i form av broddar och choklad delades ut till de med flest rätta svar.

Sammanfattningsvis var det ett uppskattat sätt från styrelsens sida att lära känna medlemmar och vice versa, allt under trivsamma former.

Nämen hej!
Kul att du kom hit.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, som kommer varje fredag eftermiddag.
Du får alla nyheter och inlägg som publiceras här på sidan.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Om något inte fungerar när du försöker prenumerera - hör av dig här så hjälper vi dig.