Vi önskar alla våra medlemmar god fortsättning på 2024!

Tänk så fort ett år har gått. Men snart kommer våren och med den sol och värme som får oss att tina upp efter en lång vinter.

Vi är också glada för att medlemsantalet fortsätter att öka och det innebär att vi självfallet blir starkare.

Nedan kommer lite information om vad som närmast står på vårt program. Titta regelbundet in här på vår hemsida för att få den senaste informationen.

Vi skickar även ut information per e-post där vi har er e-postadress. Meddela oss din e-postadress så vi kan komplettera listan om du saknar den informationen.

14 februari hade vi vårt Årsmöte i Föreningshuset Fontänen i Linköping. En delvis ny styrelse valdes (bilden ovan) och vi avtackade våra tidigare revisorer.

Kassören avtackar revisorerna

Den 4 mars hade vi årets första livsstilscafé i Norrköping på Café Vetekornet. Det var som vanligt populärt och välbesökt.

Kommande aktiviteter

15 april, måndag kl 14.00 – 17.00 Linköping

• Lär känna din förening. Vi presenterar styrelsen och därefter följer ett kortare öppet styrelsemöte. Därefter finns det gott om tid för frågor och information. Föreningen bjuder på kaffe. Anmälan till Gun Ring senast den 8 april (gäller förtäring) till gun.ring@allt2.se eller 070-4046094

29 april, måndag kl 14:00 Linköping

• Vi samlas i Trädgårdsföreningen vid Tropikhuset, där vi går en promenad och sedan dricker kaffe i Tropikhuset. Anmälan till Birgitta Sjöberg senast den 26 april birgitta51sjöberg@gmail.com eller 0708-559524.

13 maj måndag, kl 10.00 – 12.00 Norrköping
• Vi träffas på Café Vetekornet, St Persgatan 113. Samtalsledare Gun Ring / Kjerstin Ferm Widlund. Anmälan senast 8 maj till gun.ring@allt2.se
070-4046094. Kaffe till självkostnadspris.

Vi ser fram emot att få se er på våra träffar och vi hoppas att så många som möjligt vill komma.

Varmt välkomna hälsar styrelsen!

 

Nämen hej!
Kul att du kom hit.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, som kommer varje fredag eftermiddag.
Du får alla nyheter och inlägg som publiceras här på sidan.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Om något inte fungerar när du försöker prenumerera - hör av dig här så hjälper vi dig.